MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 18 January 2012

"Peluang Pekerjaaan Di Mekah.."




Memerlukan chef/tukang masak yang berpengalaman dalam bidang masak masakan melayu ala ala kampong di Hotel Safwah, keutamaan di beri kepada mereka yang berpengalaman selama 5 tahun . Kepada sesiapa yang berminat sila hantarkan CV anda dengan segera ke email yang berikut: manzlie@yahoo.com

31 comments:

rezeki said...

salam cl


hehehe

agak2 bapak boleh tak jadi kapla tukang masak , pengalaman bapak masak berpuluh tahun tau hehehe

masak air hehe

Mak Wan said...

Assalamualaikum CL

Alhamdulillah ...peluang terbaik.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah wah! tawaran terbuka.

Amin.

tq.

Ismi Noraini said...

asalamualaikum tn hj...

bestnye kalau dpt kerja di makkah...

tukang masak kerja nye enteng..bangun pagi masak nasi goreng....hehehe...lagu p.ramlee..

wasalam

Aki44 said...

Salam CL,

Aalahai..cuma pandai letak air dan buat cekodok ikanbilis jer.

Peluang terbaik bagi yg pakar memasak.

Cute Oven said...

kite tak dpt bagi cv..jadi pembantu tukang masak boleh tak?
pengalaman masak puluhan tahun...
kelulusan tak ada.....

YB said...

salam cl

kalau tahu, dulu lagi belajar memasak

safiudin.com said...

Assalamualaikum CL,

eeemmmm, kerja sebagai tukang masak?
satu peluang yang baik buat semua ni..tapi saya baru belajar memasak...

Wassalam..

Hj Shafarudin Hj Zulkifli said...
This comment has been removed by the author.
hmins said...

Salam cl,

Ana minat sangat nak jadi chef ..bolih solat kat MH setiap hari.. tapi takde sijil...huhuhu

KakTi said...

Assalamu'alaikum.

Masak sekadar untuk survival :D

AbbotCottage said...

Seronoknya kalau dapat peluang bekerja kat sana. Post utk Customer Service tadek? eheheheh, Penin Cik Li nak jawap soklan, lain di tawarkan lain ditanya.

hashim said...

salam,
kepada sesiapa yg pernah ke tanah suci Makkah, hati mrk akan sentiasa rindu padanya... begitu juga saya.
Hajat hati ingin bekerja di Makkah tapi umur dah lanjut kot...memang bidang saya tapi faktor usia yg menjadi halangan... salam kerinduan Makkah yg tercinta...

hashim said...

salam cl,

boleh bagi no h/p saudi tak?
ada sikit hal nak cakap...

Tq.

wassallam

hashim said...

salam cl,
lupa plak nak bagi email add.
hashim_rnd@brahimsfood.com

Tq.

salam

Zaira said...

peluang baik utk sesiapa yg layak. rugi tak pandai masak.

mancomjb said...

Salam CL,

Wah best tu, Masak meggi boleh lah.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

agak2 kak nab larat ke? hehehe...

manzlie said...

salam semua...

Hanya lelaki sahaja tukang masak yang di perlukan bekerja disini...cuma 2 Cv sahaja yang cl daapt setakt ini...


wasalam...


+966 561534338 hp makkah

Kak Sidah said...

Salam CL,

Abg Z takder kemahiran ini laa cl, kalau tidak dapat akak ikut dok kat tanah suci ini ..

rosli said...

Cl,

Bila closing datem ingat nak suruh abang ipar saya mohon seger

smnoor said...

Salam tuan,
Kekosongan sebagai pembantu tukang masak x de ke tuan..?saya western food bolehlah (pengelaman lebih 15 thn sebagai chef )klu masak local kurang ckit..tapi klu jadi commis malay food no hal..mohon maaf..

Terima kasih.

linda said...

salam,

offer masih dibuka ke? nk war2 kan pada abg ipar saya...

ALMUGHNI said...

Salam ,
Bertuah jika dapat kerja di Mekah...

hashim said...

Alhamadulilah... ini peluang kepada rakyat Malaysia yang berkelayakan dan beribadah di Mekah.

cik.yati said...

masih terbuka ke?
adek sy ada pengalaman tukang masak kat chinese muslim restrn tapi tak sampai 5 years bley ke?

Encik Abi Naruto said...

Salam... Masih ada lagi tak kosong? Saya ada pengalaman memasak untuk pm dn mb melaka dan para vip dan vvip.. boleh masak dalam kuantiti yang banyak pengalaman tak sampai 5 tahun tapi saya minat nak ikut... boleh masak masakkan melayu...

jchey said...

Assaalam...utk buat amal ibadat dikota Makkah memang lah tidak ternilai nikmat nya tapi untuk nak bekerja ..kena pikiaq 2 ,3 kali..

umisoly said...

Assalam, 1st time surf -kerja d mekah-..nk chef llaki jer lak. Xde ke hj pluang kerja yg prm, sya n anak bru blk umrah awal mei, ank minat sgt nk bljr kt mecca & sy tbuka hti nk cri keje dsana.. tpi sy bidang IT 25 thn..

Cik Syakila said...

masih terbuka ke peluang kerja di sana?

aizul shafiq said...

masih terbuka lagi ke peluang kerja disana? sy sangat berminat utk brkhidmat di sana. 6thun pngalaman.. 3thun di golf club. 3tahun di sunway hotel 5bintang. sekarang masih bekerja di sunway hotel di petaling jaya.. 0129439797(shafiq) no saya. sekiranya masih ade kekosongan... sy mengharap sgt pihak tuan dapat membantu.